Kerst Dairy + cadeau’s

Het is alweer 29 december, tijd om terug te kijken op een mooie kerst.

Kijken jullie mee?

Wij hebben op eerste kerstdag met mijn ouders, zusje, opa, oma, Vincent zijn vader, vrouw en oma een mooie kerstdag beleefd!

Rond 16:30 uur was iedereen bij ons, eerst hebben we geborreld en daarna zijn we een sjoelcompetitie begonnen! Er waren prijzen beschikbaar voor nummer 1, 2, en 3.

IMG_0613

Daar gaan we dan, klaar om te winnen. Het ging bij iedereen heel goed en sommige scheelde ook maar een paar punten. Toch hadden we na ieder 4 rondjes gegooid te hebben 3 winnaars!

Nummer 1 : Oma (van mijn kant)

Nummer 2:  Opa (van mijn kant)  ja ze hebben iets meer voorsprong door het vele sjoelen wat wij vroeger hebben gedaan met opa en oma!

Nummer 3:  Mijn moeder

Na het sjoelen, maakte we de tafels gereed om daarna aan tafel te gaan. We hebben gekozen voor makkelijk maar lekker eten….. GOURMET!

IMG_0622

Wat heeft iedereen lekker zitten eten en iedereen vond het erg gezellig! Na het toetje en de koffie, 21:30 uur is iedereen naar huis gegaan. De opa en oma’s (in de 80 allen) vonden het een lange dag. Ik ben op dit soort moment altijd heel dankbaar dat wij dit nog kunnen meemaken met hun! En ook met de andere gezinsleden uiteraard!

IMG_0612

Samen hebben we toen iedereen weg was nog een potje sjoelen gedaan. En we hadden een mascotte, deze foto is te leuk om niet met jullie te delen!

IMG_0574.JPG

Tweede kerstdag hebben Vincent en ik tot een uur of 14:00 op de bank film zitten kijken. De katten waren ook erg blij dat we even konden knuffelen, want wat hebben ze zich super gedragen met zoveel “drukte” in huis, zeker de nieuwe kleine man Harvey, die net 2 dagen bij ons in huis woonde op dat moment!

Rond 14:00 uur moesten we toch maar een keer in actie komen, hup hup, douche, stofzuigen, dweilen en alle spullen inpakken die mee moesten naar mijn ouders. Eten van de dag ervoor wat nog over was, alle cadeautjes! Voor de cadeautjes hadden we afgesproken om voor iedereen wat te kopen voor een maximaal bedrag van 25 euro per persoon. Zo ben je in totaal maar 100 euro kwijt en kan je wel echt leuke cadeau’s kopen voor iedereen!

We waren rond 16:30 uur bij mijn ouders, we hebben toen een rondje cadeautjes gedaan en daarna hebben we weer gesjoeld. Dit keer zonder prijzen, maar dat maakt het niet minder leuk! Na het sjoelen was het weer tijd voor een rondje cadeautjes, voor iedereen één.

PicCollage (2)

We konden nog makkelijk met z’n 5e eten van al het vlees wat nog over was van eerste kerstdag, en het is toch wel heel lekker gourmetten!

Na het gourmetten nog een rondje sjoelen, en werden de laatste cadeautjes uitgedeeld! Wat is iedereen verwend. Nog een borrel en toen richting huis, kijken hoe het bij onze poezenkindjes ging, want zij waren voor het eerste 5-6 uurtjes alleen thuis!

PicCollage (3)

In de collages zie je de cadeau’s die ik gekregen heb. Ik heb ook nog een telefoonhoesje gekregen met een foto van New York welke ik vorig jaar zelf gemaakt heb, super cool!

Hoe waren jullie kerstdagen? Doen jullie ook cadeautjes?

Liefs Jessica… Volg je me al op Bloglovin’ ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: