Recept – Courgetti Pesto

Hier spreekt een pasta fan, een pasta fan die door de vele koolhydraten niet heel veel pasta eet, omdat ik dit meteen voel aan mijn lijf.  Wat ben ik blij met deze variatie op pasta. 
Overal horen we: eet 200 gram groente per dag. Dit recept gaat je helpen om aan de 200 gram groente te komen, zonder echt door te hebben dat je groente eet, hoe fijn is dat!

Wat heb je nodig voor 2 personen?

  • 3 courgettes
  • 2 kipfilets
  • 2/3 tenen knoflook
  • 200 gram champignon 
  • groene pesto 1 potje van 190/200 gram
  • Crème fraîche
  • Pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas

IMG_0853.JPG

Bereidingswijze:

Snijd de uiteinde van de courgettes, maak met de Julienne snijder lange slierten van de courgettes. Leg deze slierten in een schaal/bord en naar smaak bestrooien met wat zout. 
Snijd de kipfilets, de champignons en pers de tenen knoflook. Bak in een koekenpan de kipfilet met de tenen knoflook, zodra de kip gaar begint te worden voeg je de champignons toe. 
Doe de pesto en de crème fraîche bij de kip en meng dit goed. Proef even of je nog wat pesto of crème fraîche toe wilt voegen.  Laat dit mengsel nog even op laag vuur door garen. 

IMG_0857

Rooster intussen de pijnboompitten goudbruin.
Je kan de courgetti slierten even opwarmen in de wok, of koud op het bord doen. Daarna voeg je het kip mengsel toe aan de courgetti slierten en naar smaak voeg je pijnboompitten en Parmezaanse kaas toe! 

IMG_0859 (1)

Eetsmakelijk!  Laten jullie weten wat je ervan vond? Dit kan door een reactie achter te laten via Bloglovin’! Hier kan je me ook volgen, zo ben je altijd op de hoogte van mijn nieuwe blogs! 
Liefs Jessica
Advertenties

Een gedachte over “Recept – Courgetti Pesto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: