Mijn Parfums

Ik ben mijn kast in gedoken om te kijken of ik een idee kreeg om een blog over te schrijven, en ja het idee om mijn parfums aan jullie te laten zien! Helaas bestaat er nog geen geur computer, anders had dit voor dit artikel heel leuk geweest. Op het moment heb ik 9 verschillende parfums in mijn kast staan. Ze staan op onze kledingkasten kamer, in een lade in de kast.  Het zijn best wel verschillende soorten geuren vind ik en ik heb ook 1 favoriet, die zien jullie zo! 

IMG_1087

De eerste is “Chanel Coco Mademoiselle 100ML”, dit is meteen een parfum met een verhaal. Je ziet dat hij bijna op is, ik vind hem super lekker, staat op nummer 2 op mijn favoriete lijstje. Het verhaal achter deze parfum, ik was in de zomer met mijn moeder in Alkmaar aan het winkelen. Hier kwamen we in een kledingwinkel en het rook daar zo onwijs lekker. Ik vond het te lekker ruiken om niet te vragen wat het voor luchtje is, bleek dat alle twee de medewerksters dit luchtje op hadden. Vlak daarna heb ik hem gekocht. 
IMG_1088
Een parfum van “L’Occitane en provence 100ML” . Deze heb ik afgelopen jaar voor mijn verjaardag gekregen. De geur was even wennen, maar nu ruikt hij erg lekker. Op mijn huid is die veel prettiger dan in de fles. 
IMG_1089
De volgende parfum is van “Tommy Hilfiger Girl 50ML”. Deze heb ik vroeger heel vaak gedragen. Toen is die een tijd uit mijn collectie geweest en nu sinds de zomer 2015 heb ik hem weer in mijn bezit. Een heerlijk frisse geur voor in de zomer. 
IMG_1090
“Eau de Zwitsal 95ML”  Ja, gaan we dit beschouwen als een parfum ? Haha, niet echt eigenlijk, maar hij mocht niet ontbreken. Wie vind Zwitsal nou niet lekker ruiken? Ik hou van dit geurtje, ik gebruik hem vaak niet op mijn huid, maar meer voor in de kasten en in de kamers. 
IMG_1092
“Zinzi eau de parfum 30ML” dit luchtje hebben jullie al voorbij zien komen op de blog. Deze kreeg ik cadeau bij het horloge wat Vincent voor mij heeft gekocht voor kerst. Ook een fris luchtje voor in de zomer. 
IMG_1093
De grote favoriet op mijn lijstje! “Giorgio Armani Emporio Daimonds 50ML & 100ML”. Zodra ik dit luchtje ruik word ik helemaal vrolijk! Ondanks dat de 50ML nog niet op is, heb ik in juni op Tenerife spotgoedkoop de 100ML al gekocht. Deze kan ik nooit teveel in huis hebben. 
IMG_1094
“Calvin Klein in 2 u her 100ML” ook dit luchtje zit al een lange tijd in mijn collectie. Ook dit vind ik weer zo’n heerlijk fris luchtje voor in de zomer maanden. 

IMG_1096

“Jill Sander Sun 30ML” Dit lucht ken ik al het langste van alle parfums die ik in mijn bezit heb. Alleen nu begin ik hem minder lekker te vinden. Hij past niet meer bij mijn huid en ik vind hem veel te zwaar. 

IMG_1097

Mijn laatste parfum… “Christian Dior Addict 50ML”. Deze is echt zo goed als leeg. Misschien nog 2-3 spuiten maar dan houd het op. Een heerlijke zoete geur. 
Kennen jullie deze parfums, wat is jullie favoriet? Hebben jullie tips, gezien er 1 parfum op is bij mij wil ik weer een nieuwe aanschaffen…? 
Volg me op Instagram en Bloglovin’!
Liefs Jessica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: