Plog: 12 maart 2016

Afgelopen zaterdag heb ik een dag mijn telefoon bij de hand gehouden om foto’s te kunnen maken van onze dag. Kijken jullie mee? 
IMG_1620
Jammie ontbijten met pannenkoeken, NOT healthy, maar wel heel erg lekker! Vrijdagavond heb ik pannenkoeken gebakken en bleef ook mijn moeder bij ons eten. Je maakt altijd teveel, en zo hadden we dus nog pannenkoeken over. Lekker met Jam/suiker/stroop. Wat doen jullie op een pannenkoek?
IMG_1648
Zaterdag kwam er ook een pakketje binnen, waar jullie later meer over gaan lezen! Ik ben in ieder geval super blij dat hetgeen wat erin zat! Later meer, dus hou de blog in de gaten.
IMG_1643
Eventjes er samen op uit, samen op de scooter, wat een heerlijk weer was het, echt genieten! Ik word echt blij van dit weer, lekker zonnetje erbij. It makes me Happy!
IMG_1627
We zijn naar het natuurgebied gegaan waar wij onze trouwfoto’s hebben laten maken. Het is daar zo mooi, elke keer weer. Hierboven zie je de Orangerie van Elswoud. Een erkende trouwlocatie. Super mooie locatie.
IMG_1623
Op de brug waar ik bij deze foto op sta hebben wij ook foto’s laten maken. Toen wij trouwde stonden er helaas allemaal hekken voor dit huis/kasteel.
IMG_1631
Fantasieland? Ja zo voelde het wel, wat onwijs mooi is het daar toch, daar kan ik echt van genieten! Hierna zijn we doorgereden naar vrienden van ons die een eigen wijnhandel-slijterij hebben. Naast hun winkel zit een ijssalon Luciano, de beste uit onze omgeving (20 minuten rijden) als je het mij vraagt en die is sinds vrijdag weer open, dus daar moesten we natuurlijk even langs Jammie het was weer heerlijk!
IMG_1645
Onderweg naar huis even boodschapjes gedaan, de koelkast was wel erg leeg. En ja, er moet ook gekookt worden! En het werd…
IMG_1646
Pastasalade! Zie hier het recept. Erg lekker, en we hebben nog wat over voor morgen, lekker als lunch.
IMG_1649
’s avond hebben we lekker op de bank gezeten, en heb ik dit artikel in elkaar gezet voor op de blog. Ook heb ik andere blogs gelezen om inspiratie op te doen.
IMG_1650
Terwijl ik in bed lag te lezen, was Vincent aan het feest vieren. Hij was samen met een vriend naar een (hard)hardstyle feest hier in de stad. Hij lag de volgende ochtend om 4:30uur naast me! 
Wat hebben jullie gedaan dit weekend met het lekkere weer? Ook veel buiten geweest, schoongemaakt, de tuin gedaan ? 
Liefs Jessica
Instagram,  Facebook en Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: