Update #Q1 voornemens 2016

Begin van het jaar heb ik enkele voornemens voor mijzelf opgeschreven en ook gepubliceerd in een artikel op mijn blog. Ik wil nu het eerste kwartaal van 2016 voorbij is een blik werpen op mijn voornemens om te kijken wat al in werking is gezet, behaald is, of waar ik voor mezelf nog wat mee moet gaan doen. Ik ben benieuwd, jullie ook? 
Ik begin met de voornemens die ik had gemaakt voor de blog:
·         Het doel is om op maandag, woensdag & vrijdag een artikel te plaatsen.  Dat lukt tot nu heel erg goed, ik dacht dat er 1 week is geweest dat ik maar 2 artikelen in de week heb gepubliceerd. Ook nu ik op vakantie ga is alles al voorbereid voor de komende twee weken! 🙂 Trots op mezelf
·         De site zal overgeplaatst gaan worden naar een .nl omgeving! De domeinnaam en hosting is al aangeschaft hiervoor.  Ik ben er op de achtergrond al mee bezig, maar de site is nog niet naar mijn zin en gaat ook nog niet online, ik hoop dit in het tweede kwartaal van 2016 te doen! 
Dan de voornemens die ik op persoonlijk vlak voor mijzelf had gemaakt:
·         Ik wil mij vaker gaan opmaken en vaker sieraden gaan dragen,  mijn gezichtsverzorging verbeteren en mijn haren vaker los dragen. Oorbellen heb ik standaard in tegenwoordig en ook pak ik vaak een ketting of mijn horloge om om te doen! Ook het opmaken gaat goed, al is daar de laatste weken iets minder van gekomen dan eerst. Dus dit is weer een punt om op te gaan pakken, evenals de gezichtsverzorging, dat ging echt super goed, maar nu is daar een beetje de klad in gekomen. Hup Jess weer oppakken. Mijn haren los dragen blijft wel een dingetje, het gebeurt zo af en toe…. 
·         Ik wil 2 tot 3 keer per week gaan sporten en hopelijk val ik daardoor ook enkele kilo’s af. Het sporten is een ding, ik ben de afgelopen 2 weken 3 of 4 keer geweest, dat voelt goed, maar het zit nog zo niet in mijn systeem. Eerst nog een weekje genieten op vakantie en dan vanaf 15 april ga ik meedoen met een 60 day challenge op de sportschool. Weer even het eten en sporten op de rit krijgen, met wekelijks een bijeenkomst! Kom maar op! 
·         Het huis afmaken. Na mijn vakantie wil ik met pen en papier van boven naar beneden door het huis lopen om te kijken welke klusjes er nog gedaan moeten worden. Klaar om alles aan te pakken! 
·         Meer boeken lezen, minimaal 10 dit jaar. Op dit moment heb ik al 8 boeken uitgelezen en daar komen er in de vakantie naar Gran Canaria nog veel meer bij! Ik vind het heerlijk om te lezen, dus als iemand nog tips heeft, graag!
·        Oppakken cursus salarisadministrateur en cursus Engels. Beide heb ik nog niet opgepakt, dit jaar heeft nog 9 maanden, de eerste stap gaat zeker dit jaar gemaakt worden. 
·         Meer spelletjes spelen. Laatst hebben Vin en ik Rummikub gespeelt en na mijn vakantie komt mijn zusje met een vriend van haar hier Risk of Kolonisten van Catan spelen. Super leuk! Op naar nog veel meer spelletjes dagen. 
Ik ben zo, de eerste drie maanden van dit jaar, al best tevreden met de behaalde resultaten tot nu toe! Hoe gaat het met jullie voornemens, is er iets wat je al hebt aangepakt of waarom heb je dit nog niet gedaan? 
Liefs Jessica
Instagram,  Facebook en Bloglovin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: