Inspiratie – Sneakers #1

Sneakers je hebt ze in alle soorten en maten, van de grote merken tot “namaak” en van fleurig tot treurig. Toen ik aan het shoppen was op internet kwam ik deze gave sneakers tegen. Wat vinden jullie ervan? 
Zelf heb ik niet heel veel sneakers, ik heb een paar van de Vanharen, en mijn trouwschoenen zijn sneakers met glitters. In het artikel Schoenen collectie (voorjaar 2016) heb ik al mijn schoenen op een rijtje gezet voor jullie en ook mijn sneakers staan daartussen. Oowja ik heb ook nog een paar sneakers om op te sporten welke niet in het overzicht staan bedenk ik me net!
Hieronder dus de sneakers die ik tegenkwam op internet en echt heel gaaf vind!
adidas bloem
Deze sneakers zijn van adidas en ondanks dat het grote deel van de sneaker zwart is vind ik hem wel ontzettend fleurig en kan je hem ook heel goed dragen in de zomer.
bloemschoen
Ook deze sneaker vind ik heel gaaf, maar als ik dan zou moeten kiezen, tussen deze of de bovenste, kies ik toch voor de bovenste, die spreekt nog net wat meer.
hak
Wie dit bedacht heeft, die vind ik echt heel erg goed!  Hoe gaaf is het om een sneaker te combineren met een hak. Sportief, maar casual netjes. Helaas heb ik nog niet zo een sneaker in mijn collectie zitten, maar dit gaat er zeker een keer komen.
kleur sneaker
Schoenen in één bepaalde kleur zijn helemaal hip volgens mij op dit moment. Ik vind deze rood/roze/oranje kleur echt heel erg gaaf. Of ik ze echt zou dragen?  Hmm, als ik een outfit heb waarmee ik hem kan combineren zeker, maar ik vind het ook wel fijn om niet zo op te vallen, dus dan moet ik met deze schoenen niet gaan lopen.
sneaker
Ook deze van Adidas vind ik super gaaf. Gezellige kleuren, met bloemen in het patroon. Ondanks dat deze ook opvallen, zou ik deze wel echt aantrekken.
zwart glim
Glitters!!! Zodra ik glitter zie, moet ik even kijken! En deze vind ik zo cool, zwart lekker veilig, maar wel dat extraatje van de glitter. Zeker eens naar kijken of deze misschien in mijn collectie  komt. Al ben ik bang als ik dat tegen manlief zeg…. Schatje je hebt al zoveel schoenen… Ja dat klopt zeg ik dan, maar deze heb ik nog niet.. haha.
Wat vinden jullie van deze sneakers?  Dragen jullie veel sneakers en wat voor soort? Bepaalde merken die jullie liever kopen dan andere?

Liefs Jessica

Instagram,  Facebook en Bloglovin

2 gedachten over “Inspiratie – Sneakers #1

    • Soms zie je echt mooie combinaties met rokken of broeken, maar als ik dat dan zelf probeer denk ik blegh!! Staat echt niet. Ik draag nu vooral sneakers onder mijn spijkerbroeken. Gewoon basic! 😊

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: