Recept – Pasta Salade met Kip

Hier een heerlijk recept voor jullie! Wij eten dit regelmatig, je kan er veel in variëren en ook is het lekker om het warm te eten en als je nog wat over hebt, kan je dit de volgende dag koud als lunch eten.
Voor meer recepten en verhalen over mijn leven volg me op bloglovin

Wat heb je nodig?

  • 500 gram pasta (vlinders/penne)
  • 300/500 gram kipfilet
  • 1 grote pot rode pesto
  • 2 bollen mozzarella
  • Zongedroogde tomaat
  • Bakje pijnboompitten
  • Rucola

Bereidingswijze:

Kook de pasta zoals op de verpakking staat. Snij de kipfilet in stukken, groot of wat kleiner, net wat je fijn vind. Bak deze in een koekenpan totdat ze goudbruin zijn. Snij ondertussen de mozzarella in stukken, en ook de zongedroogde tomaten.

pasta

Rooster in een koekenpan, zonder olie, de pijnboompitten tot ze lichtbruin worden. ! Let op, pijnboompitten verbranden snel dus blijf goed bij het gasfornuis !

Als de pasta en de kip klaar is doe je dit samen in een grote kom, met daarbij de rode pesto (het gehele potje gebruik ik altijd). Daarna voeg je de mozzarella, de zongedroogde tomaten en de geroosterde pijnboompitten toe. Als laatste kan je door de salade wat rucola doen. Dit kan je natuurlijk ook door de personen zelf laten bepalen of ze dit erdoorheen willen.

Hoe makkelijk, maar hoe lekker is dit recept!

Wij eten dit met 2 personen en dan heeft 1 persoon de volgende dag nog een goede lunch.

TIP !  In plaats van kip kan je er ook tonijn doorheen doen!   Ook kan je er nog olijven doorheen doen of enkele cherrytomaten. 

Geniet ervan, laat je weten als je het gemaakt hebt en hoe het smaakt?

Liefs Jessica

3 gedachten over “Recept – Pasta Salade met Kip

  1. Pingback: Plog: 12 maart 2016 | Life by Jess

  2. Pingback: Plog: 12 maart 2016 - Life by Jess

  3. Pingback: Plog - 12 maart 2016, samen weg op de scooter | Life by Jess | Persoonlijke Lifestyle blog

Plaats een reactie