What’s in my bag?

De titel zegt het al, vandaag een kijkje in mijn handtas. Welke spullen zijn echt heel belangrijk voor mij om erin te hebben en waarom? Kijken jullie mee? 
IMG_1238
Dit is mijn tas. Deze heb ik ongeveer 2 jaar geleden gekocht bij de V&D voor €35,-. Hij begint nu ook wel op te raken, maar ik ben nog niet tegen “DE” nieuwe tas aan gelopen, erg frustrerend, want ik wil zo graag een nieuwe! Deze is qua maat precies mooi, de kleur is grijs. Ik vind het altijd wel heel fijn om een tas over mijn schouder te dragen, en dat kan ook met deze. 
IMG_1240
Mijn portemonnee van Oilily, iets ouder dan mijn tas, maar een hele fijne portemonnee. Veel opbergvakjes voor pasjes, een vak voor je papiergeld en een vak voor muntgeld. Veel ruimte, nu nog de vulling ervan haha.. 😉 Waarom ik zo een grote portemonnee heb? Geen idee ik heb bijna nooit contact geld op zak, en heb tegenwoordig mijn rijbewijs en me pinpas bij mijn telefoon in het hoesje zitten, dus eigenlijk hoeft hij niet meer in mee in de tas haha. 
IMG_1241
Mijn zonnebril, gekocht voor denk €5,-. Vaak denk ik eraan om een “echte” goede/mooie zonnebril te kopen, maar als ik soms zie hoe ik met deze omga, denk ik nee dat is zonde! 
IMG_1242
Jeuk/Allergie pillen. Ik heb best vaak jeuk in mijn hals, het is niet duidelijk of het van een allergie komt en van wat voor allergie, maar deze pillen helpen altijd wel om de jeuk te stoppen! 
IMG_1243
Heb jij nog een papieren agenda? Dat is uit het jaar kruk! JA ik heb nog een papieren agenda en ik kan er voorlopig denk ook nog geen afstand van doen. De agenda op mijn telefoon gebruik ik nooit, ik vind dit toch fijner op de een of andere manier, en het is later ook nog wel eens leuk om terug te kijken in je agenda! Dit jaar heb ik voor het eerst een “zelfgemaakte” agenda van de Hema. Er zitten 29 foto’s in die ik zelf heb uitgekozen. Dit is de voorkant, een trouwfoto van Vincent en mij.  Ook mijn agenda heb ik eigenlijk ALTIJD in mijn tas zitten, zo kan ik meteen afspraken maken als het moet en deze er meteen in opschrijven. 
IMG_1244
Zwitsal op ’t wangetje. Deze gebruik ik niet vaak, maar soms als ik zo een jeuk heb, of een droge huid, smeer ik het daar op, dat verlicht… en ja… #guilty pleasure… ???  Ik vind Zwitsal echt heel lekker ruiken! 
IMG_1245
Een klein spiegeltje en een Labello Peach. Altijd handig om te kijken of je er nog goed uitziet haha! 
IMG_1246
Deodorant, dit kan ik echt niet missen in mijn tas! Ik ga nooit op stap zonder deo. 
IMG_1247
Voor noodgevallen heb ik vaak 1 klein flesje parfum bij me. Op het moment zitten er twee in mijn tas, omdat er eentje bijna op is. Ze zijn allebei van Victory Secret, in New York gekocht! 
Wat zit er in jullie tas? En wat zijn voorwerpen die jullie echt niet kunnen missen? Ben benieuwd naar jullie reacties.  Volgen jullie mij al op  Instagram en Bloglovin’?
Liefs Jessica

4 gedachten over “What’s in my bag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: